MÜZİK PAYLAŞIMI ve YARDIMLAŞMA > Türkçe Müzik
Taverna Müzikleri - Realaudio
(1/1)
BilgiDiyari:
OYUN HAVALARI
| Sen Ciftelelli | Kadifeden Kesesi | Sen Muhabbet | Alem Geceleri | Oryantal | Agir Ciftelelli | Muhabbet-i Alem | Roman |
PASHA
| Azize, Kadifeden Kesesi | Pinarbasi, Sallanmasi | Ya Mustafa | Sinanay, Tiridine Bandim | Tren Gelir | Ca Ca Ca | Mevlana, Misket, Fidayda | Esmerim, Adalardan Bir Yar | Yar Saclarin, Elmali, Yine Yesillendi | Ayas Yollari, Asmalarda Uzum | Erkilet Guzeli, Capkinim
KARIŞIK
| Misket Taverna (Misket, Bilal Oglan, Bir Bir, Haci Baba, Iste Yavrum Iste, Tombulum, Mavi Boncuk, gelin, Vay halime, Ne Dedum Fadime, Atmaca, Niyazi, Kadifeden Kesesi, Suya Dustu, Dimidim Dimidim, Yasamli Yar, Cek Deveci, Yayuni, Muallim, Seheberiye, Vur Vur, Dugun, Kolbasti, Gidiyom Gidemiyom, Ormana Gidelim Ormana, Ayilma Bayilma, Ciftetelli)
| Taverna 87 (Yaniliyorsun, Deli Deli, Adam Olamazsin Sen, Ben Bir Turkmen Idim, Yandiriyor, Mevlana, Rakiya Su Katamam, Arpa Bugday Daneler, Pinar Basi, Sallasan Mendili, Ayas Yollari, Adalara Gel, Fidayda, Seker Oglan, Telgrafin Tellerine, Fesuphanallah, Kadifeden Kesesi, Tiridine Bandim, Sinanay, Kabagi Da Boynuma, Ayvanin Irisine, Beyoglunda Gezersin, Yaziklar Olsun, Yar Saclarin, Erkilet Guzeli, Adalardan Bir Yar Gelir, Hey Gidi Koca Dunya, Yurudum Yavas Yavas, Cit Cit Cedene, Domdom Kursunu, Lingo Lingo Siseler, Nubudiye, Zeytinyagli Yiyemem, Indim Havuz Basina, Akasyalar, Pancar Pezik, Duruyemin Gugumleri, Findik Kurdu, Calpara Mastika, Misket, Oymali Yar Oymali, Doktor Civanim, Kaynana, Macka Yollari, Emine, Sarhosum Aydim, Konyali, Bursalimisin)
| Yunan Tavernasi (Istanbul Greek Tavern) | Misket-Hilalim-Bir Bir-Haci Baba | Mavi Boncuk-Gelin-Vay Halime-Fadime-Atmaca-Niyazi | Kadifeden Kesesi-Suya Dustu-Dimidim-Yasamali Yar | Yayuni-Muallim-Seheberiye-Vur Vur-Dugun | Kolbasti-Gidiyom Gidemiyom-Ormana Digelim-Ayilana Gazoz-Ciftetelli
| Unal Narcin -1- | Unal Narcin -2-
Navigasyon
[0] Mesajlar
Tam sürüme git